Koirankakkaroskis - koirankakat roskiin - ei kadulle!

Merkkaa roskiksesi

Koirankakkaroskis.fi-hanke lähti käyntiin siten, että painatimme omalla kustannuksellamme ensimmäiset n. 4000 tarraa, ja halukkaat saattoivat tilata tarran täältä verkkosivuiltamme. Nyt jakelu on siirtynyt kunnille, jotka ovatkin innokkaasti omatoimisesti painattaneet tarrojamme. Jos sinun kuntasi puuttuu seuraavan kappaleen listasta, ota kuntaasi yhteyttä ja kannusta heitä mukaan hankkeeseen.

Mikäli yrityksesi on kiinnostunut tarrajakeluun osallistumisesta, lue lisää täältä.

Koirankakkaroskis-tarroja jakelevat kunnat

Nämä kunnat hoitavat Koirankakkaroskis-tarrojen jakelua omatoimisesti, katso linkin takaa tarrojen jakelupisteet:
» Akaa, Alajärvi, Alavus, Aura, Asikkala, Enonkoski, Espoo, Forssa, Hamina, Hankasalmi, Hanko, Heinola, Helsinki, Hyvinkää, Ikaalinen, Inkoo, Janakkala, Jyväskylä, Jämsä, Järvenpää, Kaarina, Kajaani, Kangasala, Kankaanpää, Karjalohja, Karkkila, Kauhajoki, Kauniainen, Kerava,Kerimäki, Kiikoinen, Kirkkonummi, Kittilä, Kotka, Kouvola, Lahti, Laukaa, Lavia, Lempäälä, Lieto, Lohja, Loimaa, Loviisa, Marttila, Masku, Merikarvia, Miehikkälä, Muurame, Mäntsälä, Nastola, Nokia, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Oulu, Parainen, Pirkkala, Pori, Porvoo, Pukkila, Punkaharju, Punkalaidun, Raasepori, Raisio, Rantasalmi, Rauma, Riihimäki, Rusko, Salo, Sastamala, Savonlinna, Seinäjoki, Sipoo, Siuntio, Soini, Tampere, Turku, Tuusula, Ulvila, Urjala, Valkeakoski, Vantaa, Varkaus, Vesilahti, Vihti, Virolahti, Ylivieska, Ylöjärvi. Lisäksi ainakin Vaasa jakelee omia tarrojaan.

Toivomme, että ihmiset aktiivisesti ehdottavat kunnille tarrojen hankkimista, jakelua ja tiedotusta. Sopiva taho yhteydenottoon on esim. kuntasi ympäristövirasto. » Tietoa ja ohjeita kunnalle.

Tulosta tarra itse!

Voit tulostaa tarran myös itse omaan käyttöösi.
» lataa Koirankakkaroskis-tarra, halkaisija 120mm (PDF, 27 kilotavua)
» lataa Koirankakkaroskis-tarra, halkaisija 120mm (EPS, 110 kilotavua)
» lataa Koirankakkaroskis-tarra (JPG, 26 kilotavua)
Creative Commons License
Koirankakkaroskis.fi-kuvan käyttöehdot: kuvaa saa jakaa (kopioida, levittää, näyttää ja esittää). Kuvaa ei saa muokata. Kuvaa ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin ilman lupaa. Tarkat lisenssiehdot: Creative Commons -lisenssi (by-nd-nc 1.0). » Kysy käyttöehdoista.

Ryhdy kakka-agentiksi!

Kakka-agentti on henkilö, joka ottaa yhteyttä omaan kuntaansa ja ehdottaa sinne tarrojen painatusta ja sitä että kunta hoitaisi alueella tarrojen jakelun. Jos kuntasi on kiinnostunut tällaisesta yhteistyöstä, neuvomme mielellämme miten asia kannattaa hoitaa.

Linkitä!

Tästä voit jakaa tiedon Koirankakkaroskis.fi :sta Facebook:iin ja muihin yhteisöpalveluihin:
Jaa |

Tästä voit leikata ja liimata Koirankakkaroskis.fi -kuvalinkin sivuillesi. Kuvat ovat taustaltaan läpinäkyviä:

70x70 pikseliä:

140x140 pikseliä:

250x250 pikseliä:


Koirankakkaroskis.fi Koirankakkaroskis.fi Koirankakkaroskis.fi
info ät koirankakkaroskis piste fi