Koirankakkaroskis - koirankakat roskiin - ei kadulle!

Kunnille

Jo 114 kuntaa on painattanut ja jakelee Koirankakkaroskis-tarroja kuntalaisilleen:
Akaa, Alajärvi, Alavus, Aura, Asikkala, Askola, Enonkoski, Espoo, Forssa, Hamina, Hankasalmi, Harjavalta, Hanko, Hattula, Heinola, Helsinki, Humppila, Hyvinkää, Iisalmi, Ikaalinen, Hausjärvi, Hämeenlinna, Imatra, Inari, Inkoo, Janakkala, Joensuu, Jyväskylä, Jämsä, Järvenpää, Kaarina, Kajaani, Kangasala, Kankaanpää, Karjalohja, Karkkila, Kauhajoki, Kauhava, Kauniainen, Kemiönsaari, Kempele, Kerava,Kerimäki, Kiikoinen, Kittilä, Kirkkonummi, Kotka, Kouvola, Lahti, Lappeenranta, Laukaa, Lavia, Lempäälä, Leppävirta, Lieto, Lohja, Loimaa, Loviisa, Marttila, , Merikarvia, Miehikkälä, Muurame, Mynämäki, Mäntsälä, Naantali, Nastola, Nokia, Nousiainen, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Oulu, Orimattila, Paimio, Parkano, Parainen, Petäjävesi, Pirkkala, Pori, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Punkaharju, Punkalaidun, Pöytyä, Raasepori, Raisio, Rantasalmi, Rauma, Riihimäki, Rusko, Salo, Säkylä, Sastamala, Sauvo, Savonlinna, Seinäjoki, Sipoo, Siuntio, Soini, Sulkava, Turku, Tuusula, Ulvila, Urjala, Valkeakoski, Vantaa, Varkaus, Vesilahti, Vihti, Vimpeli, Virolahti, Ylivieska, Ylöjärvi, Äänekoski

Lisäksi ainakin Vaasa jakelee omia tarrojaan.

Miten sinun kuntasi pääsee mukaan?

Koirankakkaroskis.fi on kahden yksityishenkilön perustama kansalaisliike, jonka päämääränä on vähentää luontoon jätettäviä koirankakkoja. Erityisesti pientaloalueilla ongelmana on, että kunnan ylläpitämiä roskiksia ei ole. Koirankakkaroskis-tarralla pientalon omistaja voi ilmoittaa ohikulkeville koiranulkoiluttajille, että talon roskikseen saa pudottaa pussiin noukitun pökäleen. Kun saalista ei tarvitse kantaa kilometrien matkaa kotiroskikselle asti, halukkuus kerätä kakat paranee.

Kunnille Koirankakkaroskis-tarran painattaminen ja jakeleminen omissa toimipisteissä on halpa ja helppo tapa osallistua talkoisiin ja kannustaa kuntalaisia huolehtimaan ympäristöstä.

Tarrojen painatus

Tarroja saa painattaa ja jakaa kuka tahansa, ja ainoa rajoite on, että tarraa ei saa muuttaa eika myydä. Toiveemme on, että tarroissa käytettäisiin ulkokäyttöön sopivaa tarrapohjaa. Tarra on pyöreä ja halkaisijaltaan 120mm.

» Voit ladata painokelpoisen tarrapohjan tarjouskyselyjä varten tältä sivulta.

Kun kunta saa tarrat tilatuksi ja jakoon, kuulemme asiasta mielellämme ja viestimme tarrojen noutopaikoista itsekin tämän verkkosivuston ja Facebook-ryhmämme kautta.

Tarroja jaellessa on tärkeää tiedottaa, että tarrat on tarkoitettu pientalojen omassa omistuksessa oleviin roskiksiin eikä niitä voi liimata taloyhtiöiden roskiksiin ilman hallituksen suostumusta.

Ota yhteyttä! info@koirankakkaroskis.fi

Ystävällisin terveisin
Johanna Hulkko ja Jussi Kallioniemi
info ät koirankakkaroskis piste fi