Keitä tämän takana on?

Kampanjan käynnistivät ja näitä sivuja ylläpitää Johanna Hulkko ja Jussi Kallioniemi, Nokia email: info ät koirankakkaroskis piste fi

Olemme nokialaisia koiranomistajia, ja kävelytämme päivittäin kakkapusseja ympäri asuinalueemme katuja. Kampanjan tarkoituksena on paitsi siistiä aluetta ja helpottaa lenkkejämme, myös muistuttaa koiranomistajia siitä, että vastuullinen koiranomistaja viitsii myös kerätä kakat.

Nyt myös koirattomat ihmiset voivat vaikuttaa siihen, että kakkoja jää yhä vähemmän kävelyreittien varrelle. Oman roskiksen merkitseminen Koirankakkaroskikseksi puhdistaa asuinalueen haisu- ja sotkutilannetta takuulla yleisöosastokirjoituksia paremmin.

Tavoitteenamme ei ole liiketoiminta vaan kansalaisvaikuttaminen.

Nyt kampanjan eteneminen on sinun vastuullasi! Hankkeen leviäminen uusiin kuntiin, ihmisten ja median tietoisuuteen perustuu siihen, että ihmiset itse levittävät tietoa siitä kiinnostuneille.

» tietoa kunnille ja sponsoreille, asuinalueelle jaettava Koirankakkaroskis-esite
» pysy ajantasalla, liity Facebook-ryhmään

Lehdistölle

Emme valitettavasti voi itse suoraan luovuttaa kenenkään yhteystietoja, mutta Facebook-ryhmästämme löydät mahdollisesti paikkakuntalaisen haastateltavaksi.
info ät koirankakkaroskis piste fi